GYIK

A szerkesztőben egyedi ajándéktárgyakat tudsz szerkeszteni úgy, hogy fényképet, szöveget, vagy a szerkesztőben található kis képekből tudsz ráhelyezni a termékre. Minden terméknél az a lényeg, hogy egyedivé tedd. A megrendelést ezután leadva, mi elkészítjük és átveheted postázva vagy személyesen üzletünkben.

Minden termékünk megvásárolható bankkártyás vagy Paypal kifizetéssel, de egyes termékeket Postai utánvétellel is megvásárolhatsz.

Webshopunk fejlesztésekor törekedtünk arra, hogy minden platformon használható legyen az ajándéktervező. Sajnos azonban előfordulhat, hogy egyes böngészők, operációs rendszerek frissítése után nem úgy működik ahogy azt teszteltük. Ebben az esetben kérjük jelezze felénk a hibajelenséget a goengraver@gmail.com e-mail címen és próbálkozzon más készüléken vagy böngészőn keresztül leadni megrendelését.

Minden gravírozott ajándéktárgyat, vagy nyomtatot terméket igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elkészíteni, ezért optimális esetben 1-2 munkanapon belül megérkezik a megrendelt termék. Szállító cég belföldön: Magyar Posta