Rólunk

Üdvözlünk Webshopunkban!

Cégünk már több éve foglalkozik egyedi termékek tervezésével és elkészítésével, valamint olyan egyedi ajándéktárgyak mint a szerelemlakat készítés. Korábban már tapasztaltuk a vásárlóink igényeiben, hogy otthonról vagy a munkahelyükről szeretnék elintézni a vásárlást. Amikor megtetszik valamilyen termék és azt gravírozni, nyomtatni vagy más eljárással módosítani kellene, akkor elengedhetetlen, hogy személyesen felkeressük a szolgáltatót. Ekkoriban már tudtuk, hogy olyan "eszközt" kell a vásárlóinknak a kezébe adni, amely áthidalja ezt a nem kevés időt enegriát és pénzt emésztő feladatot. Napjaink online kereskedelme valamilyen szállításhoz kapcsolódik, és így már minden eleme meg van annak, hogy ez az "eszköz" ott legyen ahol kell. Tehát othhon a számítógép előtt ülve, vagy a buszon ülve is tudunk vásárolni, de a mi rendszerünknek köszönhetően, már meg is szerkeszthetjük a kívánt egyedi termékünket.

Oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy megkönnyítsük vásárlóink dolgát az egyedi ajándék készítésben. rendszerünk segítségével könnyen megszerkesztheted termékeinket egy vízuális programban és ezt követően az így megszerkesztett terméket meg rendelheted.

A szerkesztésnél ügyelj arra, hogy a kijelölt területen kívülre nem lóghat ki sem szöveg, sem pedig grafikai objektum.

Elhivatottak vagyunk a vásárlásaid megkönnyítésében és folyamatosan fejlesztjük webshop rendszerünket, mely a maga nemében egyedülálló.

Amennyiben segítségre van szükséged, hívd telefonszámunkat Munkaidőben:

Hétfőtől - Péntekig   9:00 - 18:00 között.

 

Köszönjük és jó szerkesztést kívánunk!

Directimpex Kft.

2017.